... ... ...
... ...
... ... ...

標題: viliv X70 EX Premium 3G HSDPA 版本團購優惠 (最新取機安排刊於第二帖)
cared
新手上路

UID 15055
精華 0
積分 18
帖子 18
閱讀權限 10
註冊 2009-7-29
狀態 離線

i have just pick it up and playing in MTR. It running very smooth, just like at home

頂部
bennyykh
初級會員

UID 6107
精華 0
積分 98
帖子 98
閱讀權限 10
註冊 2008-11-1
狀態 離線

已取機

頂部
kenwonghk
初級會員

UID 11211
精華 0
積分 56
帖子 56
閱讀權限 10
註冊 2009-4-15
狀態 離線

I pick up also!
Very good agreement by ECT in today.
Arrive 1:45pm and leave 2:10pm

Which screen protector is suitable?
How much for this

頂部
hateu
普通會員

UID 14720
精華 0
積分 136
帖子 136
閱讀權限 20
註冊 2009-7-23
狀態 離線

試左一陣, 感覺良好, 不過我唔多明點解佢要bt同wifi 要一齊開, 返去試下上網D野先. 值得買, 如果5千幾就非常超值.

頂部
wawawadot
初級會員

UID 14937
精華 0
積分 89
帖子 79
閱讀權限 10
註冊 2009-7-28
狀態 離線

回復 #363 kenwonghk 的帖子

係星際買了7" screen protector (大左小小, 自己cut 和貼.) HKD 40,  未貼前覺得S5個靚D, 貼完後同S5差唔多啦

另ECT所有員工都非常好服務. 我今日試機的時候. 試試下部機黑哂, 之後用火牛都唔著 , ECT馬上換一部新給我再試. 抵讚    唔知有冇Ching在場呢?

頂部
amnodcychi
新手上路

UID 14974
精華 0
積分 8
帖子 8
閱讀權限 10
註冊 2009-7-28
狀態 離線

now playing in MTR, everything fine

頂部
deathscythe02
新手上路

UID 14847
精華 0
積分 17
帖子 17
閱讀權限 10
註冊 2009-7-27
狀態 離線

我係深水埗電腦廣場(LG floor)買咗 screen proctector, 35 HKD! a little small on the sides, but its ok.
i ve found if you close the lether case when you have the x70 turned on...the screen will shut down and you will have to press the on/off button again to turn the screen back on again.

頂部
orphan
新手上路

UID 9070
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 10
註冊 2009-3-1
狀態 離線

安排的確好好,攞機時間快之外, 仲有好好既地方試機同埋support.

頂部
明日之星
中級會員

UID 14645
精華 0
積分 389
帖子 389
閱讀權限 30
註冊 2009-7-20
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 wawawadot 於 2009-8-8 18:25 發表
係星際買了7" screen protector (大左小小, 自己cut 和貼.) HKD 40,  未貼前覺得S5個靚D, 貼完後同S5差唔多啦

另ECT所有員工都非常好服務. 我今日試機的時候. 試試下部機黑哂, 之後用火牛都唔著 , ECT馬 ...

請問貼咗 screen protector 個touch screen會唔會sense得冇咁好?

ECT所有員工都非常好服務. 我今日試機的時候. detect 唔到我張PEOPLES 2G SIM CARD, 佢用自己果張都唔得, ECT馬上換一部新給我再試. 抵讚 !   唔知有冇Ching在場呢?

頂部
redknife
初級會員

UID 14913
精華 0
積分 62
帖子 62
閱讀權限 10
註冊 2009-7-27
狀態 離線

死啦, 好驚自己部機有D隱疾未check 到。
200部新機至少有2部fault (#365, #369), fault rate 算唔算高?

頂部