... ... ...
... ...
... ... ...

標題: [會員優惠] 3香港 HSDPA USB Modem [優惠期完結]
網主
管理員

UID 6
精華 0
積分 104
帖子 106
閱讀權限 200
註冊 2007-8-15
狀態 離線

[會員優惠] 3香港 HSDPA USB Modem [優惠期完結]

Huawei E180

3 香港近日推出全新之 USB Modem Huawei E180。其傳輸速度除了比舊型號 E169G 優越外 (E180 上載速度:1.4Mb;下載速度:7.2Mb     E169G 上載速度:384kb;下載速度:7.2Mb),更內置了 MicroSD 讀卡器,只是把儲存卡插入,便同時為成為流動儲存裝置。功能更勝從前!

現範到 Centralfield 登記選用 3 香港 HSDPA 無線上網服務,簽約上台 24 個月之新客戶及轉台客戶,均可以 $0 機價帶走 Huawei E180及獲贈 $100 百佳現金卷。
[本站註:現時基本之24個月合約,均為 $98 一個月 50MB 傳輸數據 或 $188 一個月無限數據任用。另再加每月 $12 隧道費。]

另外,登記參加本優惠的數碼縱橫及微腦狂熱會員,即可獲贈額外贈品,包括有 i.mask 手機保護貼一套及另外四款名貴贈品其中之一份,先到先選,送完即止!

以下四份禮品中挑選其中一份 (先到先選,送完即止)

(A) 8GB USB Flash Drive (價值 $138)
(B) A-Data 16GB SDHC cless 6 Card (價值 $229)
(C) Microsoft Optical Mouse 3000 and Microsoft Work 8.5 (Office software) (價值 $198 + $380)
(D) Asus EeePC 1000H / 901 battery (價值 $980)

參加辦法如下:

1. 請到此填寫登記表格
2. 我們核對後將會寄出一張優惠卷及折扣密碼 (於 12/02/2009 號或之後寄出)
3. 擄同此優惠卷及折扣密碼到 Centralfield 蓋印及上台出 Huawei E180 USB Modem 並選擇四款贈品其中一款
4. 擄同蓋印後的優惠卷到 i.Mask 門市領取 i.Mask 機身保護貼 (先到先選,送完即止!)

Centralfield 門市地址:高登電腦中心 1/F., 37-38 號舖
i.Mask 門市地址:深之都 1/F., 87-88 號舖

優惠期至 14/02/2009。

有關 Huawei E180 的使用報告可參考以下帖子
3HK HSPA USB 模組測試
3.5G HSDPA USB Modem vs 內置hsdpa模組
3.5G 連線播放串流 PPStream!超順!

頂部
eedbt
普通會員

UID 7755
精華 0
積分 199
帖子 170
閱讀權限 20
註冊 2009-1-25
狀態 離線

係咪一定要用信用卡 ?

頂部
網主
管理員

UID 6
精華 0
積分 104
帖子 106
閱讀權限 200
註冊 2007-8-15
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 eedbt 於 2009-2-7 17:34 發表
係咪一定要用信用卡 ?

我想因為是簽約 24 個月. 信用卡是需要的了.

頂部
wayne (手機狂人)
版主

UID 3332
精華 2
積分 1397
帖子 1129
閱讀權限 100
註冊 2008-6-5
來自 Cellular Phone
狀態 離線

我淨係想要個modem得唔得 -.-""" 我有3張card啦 ....

頂部
pochi
中級會員

UID 5252
精華 1
積分 268
帖子 240
閱讀權限 30
註冊 2008-9-18
狀態 離線

我想問呀
玩5玩得online game嫁?

頂部
kentcathy
新手上路

UID 8089
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 10
註冊 2009-2-8
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 pochi 於 2009-2-8 19:21 發表
我想問呀

老電6m都得啦,而家重有7.2m , 實得啦.

頂部
UMPC
超級版主
微腦狂人

UID 5
精華 1
積分 4308
帖子 3917
閱讀權限 150
註冊 2007-8-14
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 pochi 於 2009-2-8 19:21 發表
我想問呀

BT 同 FOXY 都可以, OLINE GAME 當然無問題啦

微腦狂熱份子

UMPCFever Twitter 啟動
頂部
OWENCOO
普通會員

UID 4452
精華 1
積分 128
帖子 80
閱讀權限 20
註冊 2008-8-15
狀態 離線

BT同foxy都得??我隻vodafone唔得woo.

頂部
UMPC
超級版主
微腦狂人

UID 5
精華 1
積分 4308
帖子 3917
閱讀權限 150
註冊 2007-8-14
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 OWENCOO 於 2009-2-9 21:10 發表
BT同foxy都得??我隻vodafone唔得woo.

實測證實可以的. 看來他們沒有block 到port 呢.
video conferencing 都 ok 呢.

微腦狂熱份子

UMPCFever Twitter 啟動
頂部
飛龍仔
新手上路

UID 8871
精華 0
積分 2
帖子 2
閱讀權限 10
註冊 2009-2-25
狀態 離線

我想問下我岩岩先睇到,但我尋日係Centralfield登記左可唔可以補返ga?

頂部