... ... ...
... ...
... ... ...

標題: *更新上網咭硬件圖* U2010 3.5G版 *解決細聲問題
shko
新手上路

UID 5321
精華 0
積分 44
帖子 34
閱讀權限 10
註冊 2008-9-21
狀態 離線

*更新上網咭硬件圖* U2010 3.5G版 *解決細聲問題

*澳洲買既*    *唔係日版sim-lock機*

聽日會upload d新相上黎 *部機有問題要換 等緊新機到 影唔到相住* 有無c-ching 可以教我點beachmark個3.5G接收同速度 etc.

有FM (係自己架車到試左 不過個FM出係有雜音 要方個好位重要唔好移動先好d)

有3.5G

無GPS
*Check 過Bios果到無見*

**如果張個system轉做 Chinese(HK) 語言 FM個程式會開唔到 *不過唔係你地見到有個Bios既error, 會彈左個空白既格仔出黎*

解決方法係用Ms applocal 開 選英文.

**解決細聲 開Realtek HD audio Manager去sound effect果頁 unclick 果格

*Realetk HD audio Manager 係 windown右下角果排icon 有一個橙色既"啦叭" click 佢就會彈出黎

咭入sim card -> 開機 -> 係個程式到選番自己個電話供應商-> 按connect -> 在線

介面咭

主機 + 天線位址

跟Vista Business 英文

總共跟左5隻碟 兩隻recrovery (Vista 同 XP, 一隻Software + Driver, Norman 同 Acronis True Image)

XP 碟 同 XP Driver碟(唔會分享.img, 澳洲無無限上網既 我每個月得40GB用 )

跟左張今既野教裝XPT 網址refer番hk 部機可能係香港入貨

Mon布 *唔見大家有提起過*

推薦software

7-Zip (解壓用 佔用system超低 可解.rar)
K-Lite
Msn mess.be (整走晒msn唔用既野)

=================================================

打開機低會發現 M8780 上網咭

本帖最近評分記錄
datamate   2008-10-17 10:22  基本分數  +10   用心分享
頂部
bakubaku
普通會員

UID 1247
精華 0
積分 112
帖子 112
閱讀權限 20
註冊 2008-3-13
狀態 離線

發表於 2008-10-16 12:01  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 bakubaku 為MSN好友 通過MSN和 bakubaku 交談

條天線好柒...lol

頂部
shko
新手上路

UID 5321
精華 0
積分 44
帖子 34
閱讀權限 10
狀態 離線

你都真係幾唔客氣鍋講野 染唔染就見人見止 我覺得好過收音機伸縮天線好多啦以經

頂部
milklok
初級會員

UID 4281
精華 1
積分 92
帖子 72
閱讀權限 10
註冊 2008-8-5
狀態 離線

Very nice!
How much? Where to buy in 澳洲?
Does it have FM Transmitter function?

頂部
shko
新手上路

UID 5321
精華 0
積分 44
帖子 34
閱讀權限 10
狀態 離線

係到買 *** pm 我 廢事比人話我賣廣告

我星期1落Order 今日收到 未知有無FM 我想叉爆夠電先開機

頂部
keungngan
中級會員

UID 46
精華 0
積分 280
帖子 260
閱讀權限 30
註冊 2007-10-10
狀態 離線

部機條天線會唔會好易整爛。

頂部
shko
新手上路

UID 5321
精華 0
積分 44
帖子 34
閱讀權限 10
狀態 離線

回復 #6 keungngan 的帖子

hmmmm 條野係彈性既唔係實既 應該可以ban 10-15度盡左右 不過要整斷佢應該都係好易既事 lol

頂部
adktk
中級會員

UID 516
精華 1
積分 431
帖子 345
閱讀權限 30
註冊 2008-2-12
狀態 離線

水貨,香港保唔保呢?

頂部
shko
新手上路

UID 5321
精華 0
積分 44
帖子 34
閱讀權限 10
狀態 離線

回復 #8 adktk 的帖子

我住係澳洲 所以部機對我黎講係行貨 :O 而且Fujitsu個warranty 好似係 worldwide 一年

頂部
milklok
初級會員

UID 4281
精華 1
積分 92
帖子 72
閱讀權限 10
註冊 2008-8-5
狀態 離線

Can you capture the BIOS screen like the one below? Does it shows any FM Transmitter Option?

頂部