... ... ...
... ...
... ... ...

標題: Moboplus Wireless Mini Speaker WS705 得唔得?
cybermo
新手上路

UID 25577
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 10
註冊 2013-1-28
狀態 離線

發表於 2013-2-1 16:05  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 cybermo 為MSN好友 通過MSN和 cybermo 交談
Moboplus Wireless Mini Speaker WS705 得唔得?

最近行過豐澤見到有隻野,細細隻, 好輕身咁, 好似叫Moboplus, 無線連接, $399咋WOW!

因為坊間既WIRELESS MINI SPEAKER 郁D都要 $600或以上, 我想買呢D 類型既野係房聽下, 同打機用

大家有冇聽過, 同埋覺得抵唔抵玩!!!!

頂部
Nameless
新手上路

UID 25607
精華 0
積分 2
帖子 2
閱讀權限 10
註冊 2013-2-14
狀態 離線

買左個自用

我主要係用黎聽下歌,因為有時好懶, 懶得起身又要按幾廿個掣先聽到個同控制到VOLUME.而家一個電話搞哂

至於聲方面,我個人覺得OK,有BASS TONE,細隻得黎又冇想像中咁散,聽中高音都冇問題,我反而覺得聽D JAZZ 野,幾有FEEL~~~聽TECHNO野既話,就未必適合

自己用完覺得抵玩, 可以一試

頂部
ChurSon
新手上路

UID 25618
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 10
註冊 2013-2-18
狀態 離線

買左隻比女友,

女友用完話: 聽清新音樂 好好FEEL
絶對COVER到房內既空間, 音樂開大左, 高音依舊
而WIRELESSi能夠SUPPORT既距離都好遠, 房到廁所,隔兩度門都冇斷線  玩得過

頂部
Nameless
新手上路

UID 25607
精華 0
積分 2
帖子 2
閱讀權限 10
註冊 2013-2-14
狀態 離線

唔知有幾有多人買左黎玩呢??

愈來愈多豐澤見到呢隻Moboplus Wireless Mini Speaker 既踪影!究竟有幾多人玩緊呢個喇叭呢~~~

頂部