... ... ...
... ...
... ... ...

標題: 聖誕團購優惠:E-King Talent T9 平板電腦
QQ_HK

UID 8005
精華 0
積分 17
帖子 17
狀態 離線

其實售後服務真係好重要!
但我地呢度甘多問題,那個所謂代理都不出來回應,好難想像售前都沒有服務,售後能好得怎麼樣!
加上呢個產品連一個像樣有driver download的web site都無,買了之後裝OS有問題都吾知點算!

頂部
annyu

UID 24358
精華 0
積分 16
帖子 16
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 QQ_HK 於 2011-12-31 21:54 發表
其實售後服務真係好重要!
但我地呢度甘多問題,那個所謂代理都不出來回應,好難想像售前都沒有服務,售後能好得怎麼樣!
加上呢個產品連一個像樣有driver download的web site都無,買了之後裝OS有問題都吾知點算!

有呀, http://www.diamondlion.com/promotion/
之前我問過佢, 佢話日後有乜好野就係度show出來,我之前問過佢s515 d driver , 佢都有寄隻碟比, 佢話要係會員先有,同買完野就係會員, 暫時網冇得download driver.

頂部
vilivhk

UID 23560
精華 0
積分 83
帖子 83
狀態 離線

作故仔可五可以專业少dd。。。

頂部
QQ_HK

UID 8005
精華 0
積分 17
帖子 17
狀態 離線

回復 #32 annyu 的帖子

講起個Web Site就真系"流"到離曬鋪!!
你試下打開http://www.diamondlion.com,你就會發現呢個代理居然連一個永久的.com網址都沒有!
真太流!

頂部
kencpli2003

UID 5725
精華 0
積分 150
帖子 144
狀態 離線

原本住如果平可以賣左我部msi 110w, 而家諗都使諗, 咁的價錢我買部acer w501或者msi 110w後仲夠錢買多部cheap cheap地的7寸android機玩下.

頂部
vilivhk

UID 23560
精華 0
積分 83
帖子 83
狀態 離線

90% New 有Warranty的 2nd hand Galaxy Tab 10.1 WIFI 3G  + Acer W500 都應該係 HK$6000 左右~

QUOTE:
原帖由 kencpli2003 於 2012-1-3 08:38 發表
原本住如果平可以賣左我部msi 110w, 而家諗都使諗, 咁的價錢我買部acer w501或者msi 110w後仲夠錢買多部cheap cheap地的7寸android機玩下.

頂部
desmanwong

UID 21115
精華 0
積分 24
帖子 24
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 annyu 於 2012-1-2 17:46 發表

有呀, http://www.diamondlion.com/promotion/
之前我問過佢, 佢話日後有乜好野就係度show出來,我之前問過佢s515 d driver , 佢都有寄隻碟比, 佢話要係會員先有,同買完野就係會員, 暫時網冇得download driver.

連一個官網比人download driver都冇,吓吓話寄隻碟比人,佢寄得幾多隻?呢道似乎係得你對佢最有信心,祝你好運.

頂部
gahqm

UID 11619
精華 0
積分 10
帖子 10
狀態 離線

想問問 35 樓嘅 ching,嚮香港買嘅 msi 110w 有冇 3g ???

頂部
desmanwong

UID 21115
精華 0
積分 24
帖子 24
狀態 離線

個代理玩埋潛水,比咗定金買機都真係有排驚.

頂部
e-king

UID 17462
精華 0
積分 23
帖子 23
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 QQ_HK 於 2011-12-26 14:54 發表
有關android的版本在團購結束前會知道嗎?

不好意思,要盡快等廠方供佈.

頂部