... ... ...
... ...
... ... ...

標題: 講到似層層, 都唔知系唔系, 6月9日出
Louis
版主

UID 235
精華 0
積分 793
帖子 709
閱讀權限 100
註冊 2008-1-1
狀態 離線

講到似層層, 都唔知系唔系, 6月9日出

本帖最近評分記錄
BTO   2008-5-23 00:23  基本分數  +10   我很贊同
頂部
BTO (周末鬆一鬆, 病痛也失蹤!)
版主

UID 3
精華 2
積分 1893
帖子 1335
閱讀權限 100
註冊 2007-8-14
狀態 離線

QUOTE:
3G iPhone 下 月 9 日 面 世

準 備 好 沒 有 ? 蘋 果 迷 一 直 對 3G 版 iPhone 推 出 日 期 諸 多 揣 測 , 最 普 遍 的 說 法 是 今 年 底 , 但 網 站 Gizmodo 引 述 「 非 常 貼 近 3G iPhone 發 佈 會 」 的 人 士 報 道 , 蘋 果 已 敲 定 3G iPhone 的 面 世 日 期 ─ ─ 不 是 在 年 底 , 而 是 下 月 9 日 、 蘋 果 全 球 開 發 商 大 會 ( WWDC ) 舉 行 那 天 。
消 息 透 露 , 3G iPhone 在 大 會 曝 光 後 , 隨 即 會 在 全 球 開 售 。 蘋 果 更 會 在 部 份 國 家 採 取 新 銷 售 政 策 , 譬 如 在 西 班 牙 3G iPhone 會 在 6 月 18 日 、 手 機 商 Telefonica 超 級 店 開 幕 當 天 推 售 , 數 小 時 後 會 在 全 國 發 售 。 其 他 歐 洲 國 家 都 會 差 不 多 時 間 推 出 3G iPhone 。 消 息 又 指 , 蘋 果 不 會 劃 一 3G iPhone 售 價 。
蘋 果 的 iPhone 過 去 12 個 月 已 在 手 機 市 場 站 穩 「 一 哥 」 地 位 , 處 於 「 割 喉 戰 」 的 歐 洲 手 機 網 絡 公 司 , 極 希 望 藉 3G iPhone 搶 客 。 這 意 味 3G iPhone 將 融 入 一 般 手 機 用 戶 的 市 場 推 廣 系 統 , 如 給 轉 用 3G iPhone 的 用 戶 提 供 折 扣 、 付 送 其 他 服 務 補 助 等 。
[attach]456[/attach]

Gizmodo 網 站 消 息 人 士 透 露 , 蘋 果 將 於 下 月 9 日 推 出 3G 版 iPhone 。

幫你帖出中文版, 應該好大機會啦, 睇來我又要換手機啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部
pauliu
專題樓主
數碼毒人

UID 27
精華 6
積分 2167
帖子 1805
閱讀權限 89
註冊 2007-9-12
狀態 離線

咁忍住唔買 Diamond 住 ......

頂部
Louis
版主

UID 235
精華 0
積分 793
帖子 709
閱讀權限 100
註冊 2008-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BTO 於 2008-5-22 22:22 發表

幫你帖出中文版, 應該好大機會啦, 睇來我又要換手機啦

謝謝

頂部
UMPC
超級版主
微腦狂人

UID 5
精華 1
積分 4308
帖子 3917
閱讀權限 150
狀態 離線

不過聽人講 3G iPhone 係一個肥仔來的.

微腦狂熱份子

UMPCFever Twitter 啟動
頂部
Louis
版主

UID 235
精華 0
積分 793
帖子 709
閱讀權限 100
註冊 2008-1-1
狀態 離線

系都唔出奇, 好少3g 機可以又簿兼前後都有鏡頭

頂部
UMPC
超級版主
微腦狂人

UID 5
精華 1
積分 4308
帖子 3917
閱讀權限 150
狀態 離線

3g 機可以又簿兼前後都有鏡頭的有很多啊.
只是要3G 上網又要電量夠的便沒有了, 所以3G iPhone 是肥仔未必不可能.
因為apple 講過如果搞唔掂電量是不會出 3G 的呢.

看來 Louis 版主應該走唔甩的了. 近日咁多iphone 新聞

微腦狂熱份子

UMPCFever Twitter 啟動
頂部
Louis
版主

UID 235
精華 0
積分 793
帖子 709
閱讀權限 100
註冊 2008-1-1
狀態 離線

iPhone 早就想買啦, 話哂都系 apple fans, 不過, 冇3g=冇用, 因為要經常突發性出trip.

頂部