... ... ...
... ...
... ... ...

投票標題: iPhone 4 : 你們會買黑色還是白色呢  (單選) [參與投票的會員]
黑色
  16 (61.54%)
白色
  9 (34.62%)
不會買iPhone 4
  1 (3.85%)

標題: iPhone 4 : 你們會買黑色還是白色呢
peter1022 (Peter)
版主

UID 1689
精華 2
積分 1238
帖子 962
閱讀權限 100
註冊 2008-4-1
狀態 離線

發表於 2010-6-8 17:20  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 peter1022 為MSN好友 通過MSN和 peter1022 交談 QQ
iPhone 4 : 你們會買黑色還是白色呢

Facebook群組 : UMPC Fever數碼縱橫
頂部
BTO (周末鬆一鬆, 病痛也失蹤!)
版主

UID 3
精華 2
積分 1893
帖子 1335
閱讀權限 100
註冊 2007-8-14
狀態 離線

我的頭像已是答案

頂部
will7245wong
中級會員

UID 17893
精華 0
積分 300
帖子 300
閱讀權限 30
註冊 2010-1-20
狀態 離線

黑色啦,Black is beautiful 嘛.

頂部
foxchan
普通會員

UID 3824
精華 0
積分 191
帖子 151
閱讀權限 20
註冊 2008-7-11
狀態 離線

發表於 2010-6-8 23:27  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 foxchan 為MSN好友 通過MSN和 foxchan 交談
白色面的iphone....其實有d奇怪.....之前果d都係黑面白底的

頂部
cash2004
初級會員

UID 7908
精華 0
積分 92
帖子 92
閱讀權限 10
註冊 2009-2-1
狀態 離線

一定要黑色,感覺有質感D

頂部
wayne (手機狂人)
版主

UID 3332
精華 2
積分 1397
帖子 1129
閱讀權限 100
註冊 2008-6-5
來自 Cellular Phone
狀態 離線

哈哈,反而我都係鐘愛白色多d

頂部
BTO (周末鬆一鬆, 病痛也失蹤!)
版主

UID 3
精華 2
積分 1893
帖子 1335
閱讀權限 100
註冊 2007-8-14
狀態 離線

哈哈! 到時每月不能出席版聚的iPhone 4 友, 我地可以現場直播呢

頂部
rtpub
中級會員

UID 2225
精華 0
積分 490
帖子 476
閱讀權限 30
註冊 2008-4-24
來自 竹木日水廿金山
狀態 離線

回復 #7 BTO 的帖子

Facetime (仲要係用wifi 同iPhone 4,同埋要其他人關掉wifi 才行 )不是一對一的嗎?

頂部
rtpub
中級會員

UID 2225
精華 0
積分 490
帖子 476
閱讀權限 30
註冊 2008-4-24
來自 竹木日水廿金山
狀態 離線

憑歌寄意 ~~~

黑色愉快
    作詞:周耀輝 作曲:周耀輝 編曲:蘇德華

小生個名叫裕快 D街坊通稱"小黑怪"
    皆因我左手個處 天生黑斑一大塊
    SO黑色我好中意 逢親好天我就去曬
    黑色我好中意 凡黑色東西我就買曬
    屋企黑迷萌好愉快 黑色既抬凳仲有
    黑衫溝黑褲 連袋巾都揀到FIT曬
    晚黑煮黑米 日頭刻苦工作又夠快
    點知個頭睇住架黑色TV播舊戲
    有緊急消息呀 話"禁曬個D BLACK COLOUR"
    嘩!甘樣點好呀 我點都要見下巨架
    家陣有左新律法 可否講解下TELL ME WHY
    * 巨即刻甘等 "我講乜你就要聽
    嘈嘈閉擗你入BLACK LIST
    再紮紮跳就BLACK OUT
    求其溫你入BLACK PRISON
    轉載來自 ※Mojim.com 魔鏡歌詞網
    仲黑色呀拿 我(朕)偏偏鐘意青色呀
    黑色呀拿 我朕偏偏鐘意紫色呀
    系唔准你呀 (仲講呀你)
    唔准你呀 (仲講呀你)
    * 小生個名叫裕快 D街坊通稱"小黑怪"
    終於走番去求巨 好鬼低聲兼下氣
    我舊陣娶左個黑妹妹(MEI MEI) 翻去做老伴
    我倆天生好登對 郎情妾意甘就破碎呀
    Repeat *
    唉 鬼叫巨把叫大曬 死死氣翻去改過
    將黑色既傢俬換曬 連水泥佬都即刻CALL曬
    黎將屋企通處黑迷萌搞到白曬曬
    但漆油D臭味 聞到我作嘔兼淚滿眼
    Repeat *
    呢排覺得好古怪 街坊把口好似換過曬....

頂部
Louis
版主

UID 235
精華 0
積分 793
帖子 709
閱讀權限 100
註冊 2008-1-1
狀態 離線

繼續保持白色

頂部